Detaylı arama




592,50 TL


kitantik.com'dan %10 indirimli


Yemekte Tarih Var

Yemek Kültürü ve Tarihçiliği



Yazar: Ayşegül Avcı, Seda Erkoç, Elvin Otman
Yayıncı: Tarih Vakfı Yurt Yayınları
Basım yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2012
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 249 s.
Ebat: 15x21
Açıklama:

Orijinal karton kapağında.








Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 68440 / AY-






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...