|
Ankara Mutfak Kültürü ve Yemekleri
Hazırlayan: Kamil Toygar - Nimet Berkok Yayıncı: VEKAM Yayınları Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1999 Edition: 1. Baskı Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 312 s. Ebat: 16x24 Açıklama: Ankara mutfak kültürü ve zengin yemek çeşitleri ile ilgili geniş bir giriş yazısından sonra denenmiş, pratik ölçekli, renkli fotoğraflı tarifler mevcuttur. Kitabın baskısı ve tariflerin elde edilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamış. Üstelik yokolmuş bir çok geleneksel Ankara yemeği son ustalar bulunarak yeniden yaptırılmıştır.
Orijinal şömizli bez cildinde.
Konu: Ankara (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 4232 / AY |