Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Kuzey Kafkas Mutfak Kültürü ve Yemekleri
Şapsığ - Abzah - Hatkoy - Kabartay - Besney - Abaza - Ubıh - Asetin - Çeçen - Dağıstan - Karaçay Malkar
Yazar: Nimet Berkok, Kamil Toygar Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 2002 Edition: 2. baskı Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 502+8 s. fotoğraf Ebat: 14x19 Açıklama: İçindekiler:
Kuzey Kafkas Mutfak Kültürünün Tarihi Kaynakları Türkiyede Yaşayan Kuzey Kafkas Mutfağının Karakteristikleri Kuzey Kafkas Mutfak Etnografyası Üzerine Notlar Kuzey Kafkas Kökenli Topluluklarda Halk Hekimliği-Beslenme İlişkisi Kuzey Kafkas Mutfak Kültürüyle İlgili Gelenek-Görenek ve İnanışlar Kuzey Kafkas Halk Kültüründe Beslenme ve Mutfak Türkiye Dışında Basılan Kuzey Kafkas Mutfak Kültürü ile İlgili Yemek Kitapları Yemekler [Yemek Tarifleri] Kaynak Kişiler ve Derleyiciler Dizin Fotoğraflar
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 363 / AY |