Detaylı arama




102,38 TL



Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.

Kuzey Kafkas Mutfak Kültürü ve Yemekleri

Şapsığ - Abzah - Hatkoy - Kabartay - Besney - Abaza - Ubıh - Asetin - Çeçen - Dağıstan - Karaçay Malkar



Yazar: Nimet Berkok, Kamil Toygar
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2002
Edition: 2. baskı
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 502+8 s. fotoğraf
Ebat: 14x19
Açıklama:

İçindekiler:

Kuzey Kafkas Mutfak Kültürünün Tarihi Kaynakları
Türkiyede Yaşayan Kuzey Kafkas Mutfağının Karakteristikleri
Kuzey Kafkas Mutfak Etnografyası Üzerine Notlar
Kuzey Kafkas Kökenli Topluluklarda Halk Hekimliği-Beslenme İlişkisi
Kuzey Kafkas Mutfak Kültürüyle İlgili Gelenek-Görenek ve İnanışlar
Kuzey Kafkas Halk Kültüründe Beslenme ve Mutfak
Türkiye Dışında Basılan Kuzey Kafkas Mutfak Kültürü ile İlgili Yemek Kitapları
Yemekler [Yemek Tarifleri]
Kaynak Kişiler ve Derleyiciler
Dizin
Fotoğraflar

Orijinal karton kapağında.







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 363 / AY






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...