|  | 
		Türk Mutfağında Pasta, Kek, Bisküvi ve Tatlılar        Yazar: Berrin Ardakoç
 Yayıncı: Geçit Kitabevi
 Basım yeri: İstanbul
 Basım Tarihi: 1999
 Dil: Türkçe
 Sayfa Sayısı: 334+31 s. resim
 Ebat: 14x20
 Açıklama:
 "30 yılı aşkın "ev kadınlığım boyunca" yemek pişirmek, pasta, kek hazırlamak; ev ve elişleriyle uğraşmak en büyük zevkim olmuştur. Yemek ve pasta hazırlamakta aile büyüklerinden öğrendiklerim; zamanla arkadaşlarımdan ve çeşitli kitaplardan öğrenip uyguladıklarımla daha da artmış ve sonunda bu kitabı yazmak fikrini doğurmuştur.
 Bu kitabın, bütün yetenekli "ev hanımlarına" faydalı olması en büyük dileğimdir. Sizlerin bu kitaptan faydalanarak nefis pastalar yapacağınıza, hatta yeni pastalar keşfedeceğinize inanıyorum." (Önsöz'den)
 
 
 Orijinal karton kapağında. 
 
 
 
 
 Konu:  Yemek Kültürü
 (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
 
 SKU: 3315 / AY
 |