|
Türk Mutfağında Pasta, Kek, Bisküvi ve Tatlılar
Yazar: Berrin Ardakoç Yayıncı: Geçit Kitabevi Basım yeri: İstanbul Basım Tarihi: 1999 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 334+31 s. resim Ebat: 14x20 Açıklama: "30 yılı aşkın "ev kadınlığım boyunca" yemek pişirmek, pasta, kek hazırlamak; ev ve elişleriyle uğraşmak en büyük zevkim olmuştur. Yemek ve pasta hazırlamakta aile büyüklerinden öğrendiklerim; zamanla arkadaşlarımdan ve çeşitli kitaplardan öğrenip uyguladıklarımla daha da artmış ve sonunda bu kitabı yazmak fikrini doğurmuştur. Bu kitabın, bütün yetenekli "ev hanımlarına" faydalı olması en büyük dileğimdir. Sizlerin bu kitaptan faydalanarak nefis pastalar yapacağınıza, hatta yeni pastalar keşfedeceğinize inanıyorum." (Önsöz'den)
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 3315 / AY |