Tatlı Kitap
Türk ve Dünya Tatlıları
Yazar: Tuğrul Şavkay Yayıncı: Şekerbank Kültür Yayınları Basım yeri: İstanbul Basım Tarihi: 1998 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 292 s. Ebat: 21x30 Açıklama: İçindekiler:
Şekerin Dayanılmaz Çekiciliği
Şeker ve Beslenme
Şeker Denen Doğa Harikası
Bal, Pekmez ve Diğerleri
Türlü Çeşitli Şeker
Şeker ve Sağlığımız
Şekeri PişirmekHoş Kokulu Şekerler
Tatlı ve Tatlıcılık
Temel Tarifler:
Meyve ve Sebze Tatlıları
Sütlü Tatlılar
Dondurmalar
Hamur İşi Tatlılar
Helvalar
Kompostolar Hoşaflar, Şerbetler ve Şuruplar
Kurabiyeler, Kekler ve Çörekler
Pastalar
Reçeller ve Marmelatlar
Ölçüler
Yayıncısının şömizli cildinde.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 31402 / AY- |