Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2009, Cilt: 16
Dosya: Türk Mutfağında Kış Hazırlıkları
Hazırlayan: Kamil Toygar, Nimet Berkok Toygar Yayıncı: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 2009 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: VII+614 s. Ebat: 13x19 Açıklama: İçindekilerden bazıları:
Türk Mutfağında Kış Hazırlığı: Prof.Dr. Ayşe Baysal, Türk Mutfağında Etten Hazırlanan Kışlık Yiyecekler: Prof.Dr. M. Saip Sürücüoğlu,Prof.Dr. Ayşe Özfer Özçelik, Sivas'ta Kış Devliği Görme: Müjgan Üçer, Divriği'de Kış Hazırlıkları ve Kiler Kültürü: Fatma Pekşen, Arapgir'de Kış Hazırlıkları ve Kiler Kültürü: H. Suna Ertekin Akkaya, Gaziantep Mutfağı'nda Mevsimlik Hazırlıklar: Gonca Tokuz, Çankırı'da Kış Hazırlıkları: Feride Büyükkavukçu, Çorum İlinde Kışlık Yiyecek Hazırlıkları: Asuman Albayrak, Niğde'de Kış Hazırlıkları: Sabahat Varol İnsel, Ardahan Mutfağından Örnekler:Tijen İnaltong Artvin İli Arhavi İlçesi Mutfak Kültürü: Özlem Özkosif, Prof.Dr. A.Özfer Özçelik, Burdur'a Özgü Geleneksel Bir Tatlı: Kabak Helvası: Yrd.Doç.Dr. Mehmet Akman,
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 31163 / AY |