HEMEN ARA  Stoktakiler   Detaylı arama
           

Konular


 ANTiK-NADiR KiTAPLAR
 ANTROPOLOJi
 ARKEOLOJi
 BAŞVURU KAYNAKLARI
 COĞRAFYA
 DiL
 DiN
 EDEBiYAT
 EFEMERA
 FELSEFE
 GÜZEL SANATLAR
 MAHALLi KiTAPLAR
 MiMARLIK
 MiTOLOJi
 ÖZEL iLGiLER
 SANAT TARiHi
 SEYAHATNAME
 SiYASET BiLiMi
 SOSYOLOJi
 SÜRELi YAYINLAR
 TARiH
 TARIM - HAYVANCILIK


Duyurular


Ödeme Yönetimi Hakkında

Değerli müşterimiz,

Sitemiz üzerinden yalnızca banka havalesi ile alışveriş yapılmaktadır.

Kredi kartlı alışveriş için www.kitantik.com üzerindeki dükkanımızı ziyaret edebilirsiniz.



40,00 TL


kitantik.com'dan %10 indirimli


Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2008, Cilt: 15

Dosya: Ankara Mutfak Kültürü



Yazar: Kamil Toygar, Nimet Berkok Toygar
Yayıncı: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2008
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 567 s.
Ebat: 13x19
Açıklama:

İçindekiler:

Prof. Dr. Ayşe Baysal; Ankara'nın Yemek Kültüründe Hızlı Yemek Sisteminin Yeri,
Prof. Dr. Türkan Kutluay - Arif Merdol; Ayaş'ta Sarımsaklı Ekmek Tüketimi ve Keltler,
Yrd. Doç. Dr. Hatice Doğruol; Ayaş Mutfak Etnoğrafyasında Dokuma ve Örgü Eşyaların Yeri Üzerine Bir Deneme,
Süleyman Kazmaz; Ankara'da Tarih Olan Bir Kuruluş: Gar Gazinosu,
Kamil Toygar; Ayhan Sümer'in Anılarında Ankara'da Sosyal Hayat Restoranlar, Eğlence Yerleri,
A. Esat Bozyiğit; Ankara Gözlemesi,
Vahide Kalyoncu; Ankara'da Sevilen Bir Pide Türü: Gobit,
Prof. Dr. Metin Saip Sürücüoğlu; Selçuklularda Beslenme ve Mutfak Kültürü,
Müjgan Üçer; Kabak ve Yemeklerine Dair, Siz Hiç Kabak Baklavası Yediniz mi?,
Yrd. Doç. Dr. Şevkiye Kazan; Burdur ve Çevresinde Yapılan Yöreye Özgü Tatlılar,
Tijen İnaltong; Üçyıldız Şekercisi,
Gonca Tokuz; Gaziantep İlinde Kahkeler ve Kahkeciler,
Fatma Pekşen; Özel Gün Yemekleri: Divriği'de Mevlüt Geleneği ve İkramları - Divriği'de Hacı Yolculama ve Karşılama Geleneği,
Vahide Kalyoncu; Zonguldak Alaplı Bölgesinde Yetişen Doğal Mantarların Beslenme Kültürümüzdeki Yeri,
Asuman Albayrak, Ülkü Menşure Solak; Çorum Mutfağında Hamur İşleri,
Sabahat Varol İnsel; Geleneksel Niğde Düğünlerinde Yemekler,
Feride Büyükkavukçu; Çankırı'da Özel Günler ile İlgili Uygulamalar, Törenler ve Beslenme Kültürü,
Filiz Yıldız; Kayseri Yöresi Düğün ve Evlilik Adetlerinde Yeme-İçme Kültürü,
Semiha Bolat; Çardak Kasabasında Çeçen Mutfağı,
Suna Eraslan; Anadolu Pide'den Michel's Baguette'e... Değişen Yemek Kültürü ve Kuzey Amerika Notları,
Blm. Uzm. Cemile Çalış, Doç .Dr. Ayşe Özfer Özçelik; Muğla'nın Milas İlçesi ve Köylerinde Ailelerin Beslenme Alışkanlıkları,
Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akman, Yrd. Doç. Dr. Didem Önay; Yabancı Turistlerin Türk Mutfağına Ait Et Yemekleri Hakkındaki Düşünceleri Üzerine Araştırma,

Orijinal karton kapağında.







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 29082 / AY





Kitap Habercisi


Stoklarımıza yeni giren kitaplardan haberdar olmak için kaydolunuz.



Stoklarımızdaki Tüm Kitapların Listesi (Bilgilendirme amaçlı)

Gümüşhacıköy

İletişim bilgileri

Adresimiz
Esat Cad., Hacıyolu Sok. 3/A (Akay Yokuşu Kavşağı)
06640 Küçükesat
ANKARA / TÜRKİYE
Telefon
(+90. 312) 425 93 76
Faks
(+90.312) 425 93 77
E-posta
sanat@sanatkitabevi.com.tr









Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...