|
Türk Malt ve Bira Sanayii
Tarihi, Hammaddeleri, Kuruluş ve İşleyişi
Yazar: Turgut Yazıcıoğlu (Prof. Dr.) Yayıncı: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1965 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: VII+171 s. Ebat: 17x24 Açıklama: İçindekiler:
Memleketimizde Biracılığın Tarihi ve Biracılığımızın Bugünkü Durumu, Memleketimizde Bira Hammaddelerinin Durumu, Bira Fabrikalarımızın Kuruluş ve İşleyişleri, Malt ve Bira Yapılmasının Genel Esasları, Türkiye'de Malt ve Bira Elde Etme Usülleri, Biranın Bileşimi, Besin Değeri ve Fizyolojik Etkileri, Bira Fabrikasyonunun Tali Ürünleri ve Artıkları, Bira Fabrikalarının Teknik Servisleri.
Kapağı yüzüne vurulmuş döneminin bez cildinde.
Konu: Tarım (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 28611 / AY |