|
Meyve Suları ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü
Hazırlayan: M. Kovaçeviç (Dr.) Çevirmen: Tülay Þenkal Yayıncı: Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Basım yeri: Bursa Basım Tarihi: 1976 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 51 s. Ebat: 16x24 Açıklama: İçindekiler: Mikrobiyoloji Laboratuvarında Emniyet Tedbirleriyle İlgili Tavsiyeler Tatbiki Çalışma İçin Alet Edevat ve Materyallerin Hazırlanması Kültür Vasatlarının Hazırlanması Boyalar ve Mikroskop Çalışması İçin Hazırlıklar Ingredientlerin Hazırlanması Meyve Suyu ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Numumesi
Orijinal karton kapağında.
Konu: Bilim ve Teknik Tarihi (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 27160 / AY |