Detaylı arama






45,00 TL


kitantik.com'dan


Meyve Suları ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü


Hazırlayan: M. Kovaçeviç (Dr.)
Çevirmen: Tülay Þenkal
Yayıncı: Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Basım yeri: Bursa
Basım Tarihi: 1976
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 51 s.
Ebat: 16x24
Açıklama:
İçindekiler:
Mikrobiyoloji Laboratuvarında Emniyet Tedbirleriyle İlgili Tavsiyeler
Tatbiki Çalışma İçin Alet Edevat ve Materyallerin Hazırlanması
Kültür Vasatlarının Hazırlanması
Boyalar ve Mikroskop Çalışması İçin Hazırlıklar
Ingredientlerin Hazırlanması
Meyve Suyu ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Numumesi

Orijinal karton kapağında.





Konu:  Bilim ve Teknik Tarihi 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 27160 / AY






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...