|
Ankara İli Beslenme Alışkanlıkları ve Mutfak Kültürü
Sempozyum Bildirileri ve Katalog
Hazırlayan: Gürkan Toklu, Perihan Arslan, Efsun Karabudak Yayıncı: VEKAM Yayınları Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1999 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 335 s. Ebat: 16x23 Açıklama: İçindekilerden bazıları:
Aykut Toros: Ankara'nın Demografik Yapısı Ahmet Şahinöz: Geçmişten Günümüze Ankara'nın Ekonomik Yapısı ve Gelişmeler Çağatay Güler: Ankara'da Çevre Sağlığı ve Kontrolü Çocukların Beslenme Durumları Neslişah Rakıcıoğlu: Özel Grupların Beslenme Durumları: Yaşlılık Nimet Berkok: Ankara Mutfak Etnoğrafyası Süleyman Kazmaz: Cumhuriyetten Sonra Ankara Lokantaları Ayşe Baysal: Ankara'ya Özgü Yemekler (Ankara'da Kentleşmeyle Birlikte Beslenme Alışkanlıklarında Değişmeler ve Yemek Kültürü) Ankara İli Beslenme Alışkanlıkları ve Mutfak Kültürü Araştırmaları Kataloğu.
Orijinal karton kapağında.
Konu: Ankara (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 2172 / AY- |