Detaylı arama




185,00 TL


kitantik.com'dan %10 indirimli


Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2005, Cilt: 12

Dosya: Ot Kültürü ve Yemekleri, Etnik Mutfaklar, Yöresel Mutfaklar



Hazırlayan: Kamil Toygar - Nimet Berkok Toygar
Yayıncı: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı
Basım yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2005
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: X+582 s.
Ebat: 13x19
Açıklama:

İçindekilerden bazıları:

Ayşe Baysal: Geleneksel Mutfak Kültüründe Değişmeler ve Sağlığımız,

Sevinç Yücecan: Sağlıklı Yaşam Biçiminde Kahvaltının Yeri ve Önemi,

Turhan Uslu: KKTC Mutfak Bitkileri,

Vahide Kalyoncu: Batı Trakya Türk Mutfağı Üzerine Araştırmalar,

Nimet Berkok Toygar: Adapazarı'nda Islama Köfte,

Fadime Albayrak: Düzce Suncuk Köyünde Su Değirmenleri,

Orijinal karton kapağında.

 







Konu:  Yemek Kültürü 
(Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)


SKU: 21416 / AY






Web sitesiyle ilgili öneri, görüş ve sorularınız için sahaf@sanatkitabevi.com.tr adresine yazabilirsiniz.
©sanatkitabevi.com.tr 1998'den bugüne sizlerle...