|
Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar 2005, Cilt: 12
Dosya: Ot Kültürü ve Yemekleri, Etnik Mutfaklar, Yöresel Mutfaklar
Hazırlayan: Kamil Toygar - Nimet Berkok Toygar Yayıncı: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 2005 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: X+582 s. Ebat: 13x19 Açıklama: İçindekilerden bazıları:
Ayşe Baysal: Geleneksel Mutfak Kültüründe Değişmeler ve Sağlığımız,
Sevinç Yücecan: Sağlıklı Yaşam Biçiminde Kahvaltının Yeri ve Önemi,
Turhan Uslu: KKTC Mutfak Bitkileri,
Vahide Kalyoncu: Batı Trakya Türk Mutfağı Üzerine Araştırmalar,
Nimet Berkok Toygar: Adapazarı'nda Islama Köfte,
Fadime Albayrak: Düzce Suncuk Köyünde Su Değirmenleri,
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 21416 / AY |