|
Halk Ekmek
Başarının Öyküsü, On Altın Yıl
Yayıncı: Ankara Büyükşehir Belediyesi Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 2004 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 142 s. Ebat: 22x29 Açıklama: İçindekiler:
Halk Ekmekli Yıllar Dünden Bugüne Halk Ekmek Halk Ekmek Karagün Dostu Pasta Bulamazlarsa Ekonomik Kriz ve Sosyal Belediyeclik Ankara'yı Sevmek Ekmeğin Bileşimi ve Besin Değeri Herşey Ankaralı İçin Ekmek Üretiminde En Son Teknoloji Ankara Halk Ekmekte Ürettiklerimiz Kaliteli Ekmek Ekmek Hastalıkları ve Özellikleri Unda ve Ekmekte Görülen Olumsuzluklar Fermantasyon ve Ekmek Üretimindeki Yeri Ekmeğin Zenginleştirilmesi Ekmek Kalitesini Etkileyen Faktörler Un Kalitesi Ekmek Yapımı ve Hijyeni İçin Önemli Kriterler Ekmeklerin Bayatlaması Ekmek Çeşitleri Gıda Kodeksi ve Değişiklikleri Sac Ekmeeği On Yılın Mukayesesi
Orijinal karton kapağında.
(Ön kapak üst kulakta küçük kırık izi.)
Konu: Ankara (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 13539 / AY- |