Üzgünüz, aradığınız stoklarımızda kalmadı.
|
|
Birinci Milletlerarası Yemek Kongresi, Türkiye 25-30 Eylül, 1986
The First International Food Congress, Turkey 25-30 September, 1986
Hazırlayan: Feyzi Halıcı (Düzenleyen / Organized by) Yayıncı: Kültür ve Turizm Bakanlığı Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1988 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 372 s. Ebat: 16x24 Açıklama: Bildiriler İngilizce ve Türkçedir.
İçindekilerden bazıları: Nezihe Araz: Türk Yemek Geleneği, Ayşe Baysal: Türk Mutfağında Köfte, sarma ve Dolmalar: Türleri, Özellikleri ve Besin Değerleri, Nevin Halıcı: Türk Halk Mutfağı, Günay Kut: Şirvani'nin Yemek Kitabı Çevirisine Eklediği Yemekler Üzerine, Turgut Kut: 18. Yüzyılın İkinci Yarısında Hazırlanmış Bir Yemek Lügatı, Kamil Toygar: Milli Folklor Araştırma Dairesi'nin Türk Mutfağı Konusunda Çalışmaları,
Orijinal karton kapağında.
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 13534 |