|
Gıdalarımız ve Sağlığımızda Baharatlar ve İçecekler
Yazar: Mehmet Göbelez Yayıncı: Şekerbank Kültür Yayınları Basım yeri: Ankara Basım Tarihi: 1974 Dil: Türkçe Sayfa Sayısı: 74 s. Ebat: 16x24 Açıklama: "Bu kitabımızda baharat ve içecek olarak kullanılan çeşitli bitkilerin tesir ettikleri yerler, kullanuış şekilleri ve bilhassa miktarları izah edilmiştir. Bu bitkilerde safiyet çok mühimdir. Kullanılan bitki saf olmaz veya miktara dikkat edilmezse fayda yerine zarar verebilirler." (Önsöz'den)
Orijinal karton kapağında.
(Kapakta ve künye sayfasında eski sahibinin ismi.)
Konu: Yemek Kültürü (Bu konu başlığı altındaki diğer kitapları görmek için tıklayın.)
SKU: 10634 / AY |